Opširnije

06.12.2018

Model studio: SONJA JE PRINCEZA!

Na dvadeset i petom izboru ljepote Kraljica Hrvatske, naša sugrađanka, draga prijateljica i dugogodišnja članica našeg Model studija osvojila je laskavu titulu Prve princeze Hrvatske!
SONJA JE PRINCEZA!

Iznenađenje? Za nekoga možda, za nas nipošto!

Ako ste ikada ozbiljnije prosurfali našim internetskim i FB stranicama, mogli ste na mnogo mjesta naići na tekstove, postove, objave i fotografije u kojima predstavljamo našu Sonju. Nema stoga ovdje potrebe ponavljati, ostalo nam je opet samo se pohvaliti :)

Naslov Prve princeze Hrvatske za 2018. godinu samo je slikovita potvrda svega što ova izuzetna djevojka svakodnevno prezentira. Osobnost, prirodna ljepota i prekrasan osmijeh ono je što nepoznatom promatraču zasigurno prvo upada u oči. No, ono čime Sonja kao rijetko koja djevojka u potpunosti opravdava ovu titulu pomalo su zaboravljene i napuštene vrednote za kojima mi stariji sve više čeznemo... Pristojnost, moralnost, odgovornost, solidarnost, lojalnost, skromnost!

Ne vjerujete?

Navratite u subotu prijepodne na info punkt tvrtke Suzuki Unikomerc u sisački Interspar. Ona će, kao i uvijek, biti tamo. Na svom radnom mjestu – točna, vrijedna, odgovorna. Prva princeza Hrvatske!

----

Uz iskrene čestitke Sonji, još i mala napomena da je osim ove, druge titule po vrijednosti, Sonja usput osvojila još jedno drugo mjesto i to u natjecanju za Kraljicu medija provedenom na internetskim stranicama organizatora ovog izbora, a samo ju je stotinjak glasova dijelilo od pobjede!

I za kraj jedno pitanje: Primjećujete li neku sličnost s našim Vatrenima?

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024