Opširnije

01.03.2017

Brijalica: ZABRIJMO UZ RAČUNALA ZAJEDNO :)

Želeći izravno doprinijeti suvremenim smjernicama hrvatske kurikularne reforme pokrećemo novi program informatičke edukacije mladih!
ZABRIJMO UZ RAČUNALA ZAJEDNO :)

U prvom pilot cikusu Brijalica će obuhvatiti seriju od četiri kratka tečaja namijenjena prvenstveno učenicima partnerskih ustanova na ovom projektu (Gimnazija Sisak i Ekonomska škola Sisak) s ciljem pružanja uvida u neka od osnovnih područja primjene suvremenih informacijskih tehnologija.

Tako ćemo se sljedeća 3 mjeseca najprije baviti naprednim korištenjem popularnih MS alata (OS Windows i programski paket Office), zatim ćemo se upoznati s osnovama grafičkog dizajna kroz aplikacije paketa Adobe Creative Suite (Photoshop i Illustrator), zatim ćemo dotaknuti i zanimljivo područje web dizajna (HTML, CSS i Javascript) da bi naše kratko i dinamično druženje uz računala zaokružili s izuzetno aktualnim područjem E-marketinga, odnosno praktične primjene naučenoog kroz neke od najraširenijih suvremenih «social media» platformi (Facebook, Twiter, Linkedin...).

Potrudili smo se dogovoriti suradnju s iskusnim stručnjacima koji, osim teorijskih znanja imaju i reaspektabilno praktiučno iskustvo. Opremili smo i kompletirali našu multimedijsku učionicu, tako da će se program odvijati u skladu sa suvremenim edukacijskim standardima sličnim onima u profesionalnim ustanovima koje se bave ovakvom vrstom edukacije. Svakom polazniku osigurali smo vlastito računalo i pripadajući software...

Kao i uvijek, nastojali smo misliti na sve :)

Ako ste učenik sisačke Gimnazije ili Ekonomske škole, požurite, javite se svojim učiteljima informatike i rezervirajte svoje mjesto.

Ako pak niste izričiti pripadnik navedenih skupina, a baš imate volju dva puta tjedno u večernjim terminima družiti se i proširiti informatičke vidike -  slobodno se javite, ako ostane koje slobodno mjesto potrudit ćemo se da i vi budete dio dio našeg tima.

Program je besplatan!

Zabrijmo uz računala zajedno :)

Brijalica – o programu

Najave događaja

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024