Opširnije

02.03.2016

Bonaca: UČENICI POSTALI ŠKOLSKI MEDIJATORI

Nakon višemjesečnog rada s učenicima šestog razreda u OŠ Hugo Badalić u Slavonskom Brodu uspješno je završena edukacija školskih medijatora...
UČENICI POSTALI ŠKOLSKI MEDIJATORI

Mentorice učenika na radionicama školske medijacije u Slavonskom Brodu bile su školske psihologinje Željka Mendek Ocelić i Ana Zvirotić koje su prethodno prošle stručnu edukaciju u Udruzi Novi svijet. Ekipa u partnerskoj školi na projektu Bonaca 6 u Osnovnoj školi Hugo Badalić bila je jako motivirana i vrijedna. Sve su planirane cjeline s tematikom medijacije uspješno savladali te zaslužili i potvrde o novim znanjima koje sada posjeduju. Tako je devetnaest najmotiviranijih učenika, polaznika ove edukacije, na zadnjem susretu školskih medijatora primilo i priznanja za svoj rad i trud.

Hvala upravi škole Hugo Badalić na kvalitetnoj suradnji, mentoricama Željki i Ani na odlično provedenoj edukaciji za učenike i novim školskim medijatorima na vremenu i interesu da u svoje slobodno vrijeme uče o temama koje će pomoći da se smanje sukobi i nerazumijevanje među učenicima. Svrha stjecanja ovih vještina je da se u razredima brže i lakše rješavaju sukobi dok je problem još mali i dok nema ozbiljnijih posljedica, kako na pojedinca tako ni na društvo.

Evo kako o završetku projekta Bonaca 6 pišu naši partneri na svojim internetskim stranicama: http://goo.gl/qII6A1

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024