Opširnije

22.02.2016

Bonaca: MEDIJACIJA I U SLAVONSKOM BRODU

Došli smo na superviziju u Osnovnu školu Hugo Badalić i uočili njihov ozbiljan rad i veliki entuzijazam kako voditelja i uprave škole tako i polaznika radionica...
MEDIJACIJA I U SLAVONSKOM BRODU

Suzana Telar, voditeljica projekta Bonaca 6 i Lidija Tomljenović Kovačić, predsjednica Udruge posjetile su ekipu budućih školskih medijatora naše škole partnera. Učenici šestih razreda Osnovne škole Hugo Badalić u Slavonskom Brodu sa svojim voditeljicama radionica o medijaciji ili mirenju, psihologinjama Željkom Mendek Ocelić i Anom Zvirotić rade vrijedno, kvalitetno, a ujedno se lijepo druže i jako dobro zabavljaju. Može li se bolje i korisnije provesti vrijeme nakon školskih obaveza u sigurnom okruženju, u društvu prijatelja, učeći o temi koja će svima uvijek dobro doći u različitim životnim situacijama? 

Uvid u rad, druženje, razgovor o mogućim poboljšanjima projekta i sudjelovanje na radionici uvjerili su nas da imamo ozbiljne partnere koji odgovorno shvaćaju preuzete obaveze, ali daju i svoj pečat načinom rada i kvalitetnom pripremom. Polaznici radionica sve dosadašnje faze savladali su uspješno, a sada ih očekuje vježba samog procesa mirenja. Ne sumnjamo da će i taj dio, uz pomoć svojih voditeljica isto tako uspješno savladati, kako bi od sljedeće školske godine stečeno znanje mogli i primijeniti u stvarnim slučajevima manjih vršnjačkih sukoba.

Pohvale svima!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024