Opširnije

16.09.2014

Model studio: UPISI U TIJEKU!

Otvoreni su upisi u novu sezonu edukativnog manekenskog programa pod nazivom 24 sata mode koji provodimo u suradnji s agencijom Talia model...
UPISI U TIJEKU!

Moda i modeling od samog početka kontinuirano se nalaze na popisu naših programskih aktivnosti. Nekoliko stotina polaznica uspješno je završilo naše edukativne programe, a nekoliko desetaka, u ulogama modela, foto modela i hostesa uspješno je djelovalo ili još uvijek djeluje na hrvatskoj modnoj sceni.

Danas, Model studio udruge Novi svijet prepoznatljivi je brand, s kvalitetnom ponudom educiranih djevojaka koje su sposobne odgovoriti na široki spektar modnih zahtjeva naših klijenata.

Naša dugogodišnja partnerica, g-đa Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica agencije Talia model, jedne od najeminentnijih hrvatskih modnih agencija, najbolja je garancija da će vaši potencijali biti na pravi način prepoznati i usmjereni ka ostvarivanju maksimalnog zajedničkog uspjeha.

Ipak, prije svega, tu smo da mladim djevojčicama i djevojkama ukažemo na važnost očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, ispravimo najčešće pogreške u tjelesnom držanju i hodanju i otkrijemo cijeli niz malih, ali korisnih modnih i životnih trikova :)

Ako se ovdje negdje pronalazite... Dobrodošli u Model studio!

24 sata mode / jesen 2014. / info i cjenik

------

Obavijesti i upisi:

Novi svijet, udruga za djecu i mlade
Sisak, Trg grada Heidenheima 1 (ŠRC Sisak)
Tel: 044 536 574
Mob: 099 294 545

Info punkt udruge Novi svijet otvoren je u prostoru Udruge, na sisačkom bazenu, od ponedjeljka do petka u vremenu od 18 do 20 sati.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024