Opširnije

07.05.2013

Model studio: MODELI I HOSTESE U AKCIJI

Naših djevojaka u modnim ulogama ovoga proljeća zaista ima svugdje. Foto maratoni, svečane promocije, modne revije... 
MODELI I HOSTESE U AKCIJI
Nakon odrađenih poslova o kojima smo izvijestili u prethodnim postovima, Andrea (Z.) i Sonja nastupile su na prvom Siscia foto maratonu. Obje su odradile više nego odličan posao, a veliku izložbu sudionika tek očekujemo...
 
Bernarda, Valentina, Monika i druga Andrea (P.), svojom su ljepotom i osobnošću uljepšale svečanost proglašenja sportaša godine grada Siska za 2012. održanu u hotelu Panonija u Sisku. Bile su zaista zapažene, a pohvale po običaju dolaze iz više izvora.
 
I za kraj ovog posta, Andrea (Z.) upravo se vratila iz Splita gdje je sudjelovala na modnom događaju llamasqua make up za brand Montura. Još jedan rutinski odrađen posao, koji isto tako zaslužuje pohvalu.
 
Nakon malog zatišja, izgleda da se modne aktivnosti polako vraćaju na naš repertoar. Raduje nas da u njima sudjeluje dosta naših djevojaka koje se razlikuju po iskustvu, po uzrastu i po afnitetima, ali ih sve, osim neosporne kvalitete potrebne za obavljanje ovakvih poslova, povezuju prepoznatljivi  i cijenjeni standardi djelovanja naše Udruge.
 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024