Opširnije

04.04.2012

Model studio: SEDAM REVIJA NAŠE ANDREJE

Prije desetak dana završila je proljetna sezona prestižnih modnih događaja u Zagrebu. Trebalo je i truda i vremena da pobrojimo sve Andrejine angažmane i prikupimo fotke...
SEDAM REVIJA NAŠE ANDREJE

Proljetni Fashion.hr  i Cro-a-porter bez sumnje pripadaju u sam vrh evenata kojima se u Hrvatskoj promoviraju modni noviteti i zacrtavcaju trendovi za dolazeće sezone. Redovito, na tim događajima svoje kolekcije prezentiraju najeminentniji dizajneri, a oko njih se vrti cijela vojska najboljih stilista, frizera, vizažista, fotografa... naravno, i modela.

Sve naše djevojke dobro znaju koliko je na  ovakvim događajima teško dobiti povjerenje nekog dizajnera i nositi barem jednu reviju. Kriteriji su jako visoki, jer osim vrhunskog manekenskog znanja i proporcija uvijek se traži i neka posebnost, tj. famozni Faktor X... Naravno, na kraju je potrebna i mala doza onog čarobog sastojka nazvanog sreća:) Jedna revija za svakog je modela veliki uspjeh, dvije, tri uspjevaju dobiti samo najbolji...

No sedam revija u sedam dana trajanja ovih događaja rezultat je koji nas je jednostavno ostavio bez teksta. Još je fascinantniji popis dizajnera koji su Andreji ukazali povjerenje i čije je kreacije prezentirala; Robert Sever, Matija Vujica, Madame de mode, Igor Galaš, Ivan Ledenko, Zoran Aragović, Clash of nine... Iako Andrea već nekoliko sezona  kontinuirano nosi slične revije, ovim nizom definitivno se profilirala u top manekenku najviše hrvatske klase!

I dalje čvrsto na zemlji, uspješna studentica, volonterka godine u našoj udruzi, aktivistica Udruge za terapijsko jahanje Kas, uvijek vesela, nasmijana, uvijek za društvo i akciju.

Bravo Andrea!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024