Opširnije

24.12.2011

Model studio: ZAVRŠIO PROGRAM 24 SATA MODE

Produkcijskom priredbom održanom u našem prostoru na sisačkom bazenu zaključili smo još jednu sezonu naših modno – edukativnih aktivnosti...
ZAVRŠIO PROGRAM 24 SATA MODE
Šesnaest polaznica pred mnogobrojnom je publikom pokazalo što su naučile tijekom tromjesečnog manekenskog obrazovanja; pravilno držanje, siguran hod, snalaženje na modnoj pisti i pozornici, rad s manekenskim rekvizitima... Sve u svemu, sigurna i suverena javna prezentacija pred publikom, koja je sve ostavila pomalo iznenađenima.
 
Većini je ovo bio prvi javni nastup pa je logično da se puno pažnje posvetilo odjeći, stiliziranju, šminki, novim cipelama na visoku petu... Gotovo da ne povjerujemo da su još početkom rujna ovo većinom bile nesigurne djevojčice čiji su pogledi bili spušteni, kičmice savijene pod teretom školskih knjiga, koraci nesigurni i u tenisicama...
 
Ovakva prezentacija nikoga nije ostavila ravnodušnim pa je dvorana bila ispunjena dobrom atmosferom i odzvanjala pljeskom ponosnih navijača.
 
Na kraju, djevojke su dobile zaslužene diplome i kao prave profesionalke, strpljivo pozirale pred brojnim fotografima i snimateljima; ovoga puta vjerojatno samo za kućnu kolekciju, ali tko zna što donosi budućnost...:)
 
Uglavnom, ponovno smo pokazali da ovakvi programi itekako imaju smisla i u potpunosti se uklapaju u naše djelovanje. Svim kritičarima usprkos:)
 
----
Program 24 sata mode realiziran je modelom samofinanciranja, tj. prihodima od članarina polaznica i trenutačno je jedini naš takav program.    

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024