Opširnije

07.11.2011

Model studio: VIP MODELI

S ponosom predstavljamo novu kategoriju modela unutar ponude našeg Model studija...
VIP MODELI

A Very Important Person, or VIP is a person who is accorded special privileges due to his or her status or importance.” (Wikipedia).

Ovo je najjednostavija definicija, ali kao što znamo, u praksi postoji mnoštvo različitih primjena ovog pojma...No najčešće, njime se opisuju osobe posebnog statusa, posebne važnosti, posebnih privilegija.

Izraz VIP nama se učinio najprikladnijim za opis nove kategorije unutar ponude Model studija. Radi se o dobro poznatim licima, djevojkama čija veza s Novim svijetom traje već dugo, dugo...

Kao djevojčice, prije dosta godina došle su u našu udrugu upisavši Manekensku školu. Od tada do danas traje naše poznanstvo tijekom kojega smo se zbližili i sprijateljili te isprofilirali odnos izuzetnog povjerenja, poštovanja, uvažavanja...Neke od njih imale su kao modeli više uspjeha, neke nešto manje. Danas uglavnom više ne hodaju po modnim pistama, ali predstavljaju idealan izbor za poslove zahtjevnog hostesiranja, domaćinstva štandova te posebnih angažmana u kojima su presudni kriteriji za odabir pristojnost, komunikativnost, šarm, prirodna ljepota i atraktivnost.
Osim toga, danas su to odrasle djevojke, s jasno formiranim životnim stavovima i svjetonazorima.

Većina njih su redovne studentice, a neke već prilično dugo samostalno zarađuju vlastiti kruh kao službenice, prodavačice... No, bez iznimke, svaka od njih može poslužiti kao izvanredan osobni primjer građanskog poštenja, moralnih normi, tolerancije i pozitivnog pristupa životu, u koji se mogu ugledati mlađe generacije.

U konačnici, ove djevojke naš su najkonkretniji argument za razbijanje sveprisutne društvene predrasude prema kojoj su modeling, manekenstvo i ljepota kategorije koje po defaultu označavaju manje vrijedne, ograničene osobe.

Stoga, još jednom, hvala djevojke!
---
Aktualnim fotogalerijama VIP modela možete pristupiti jednostavnim klikom na animaciju Model studio, pri vrhu desnog stupca početne stranice našeg site-a. Primjetit ćete da smo nakon dužeg vremena ujedno i malo redizajnirali i osvježili cijeli naš photo book modela. Nadamo se da će vam se svidjeti.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024