Opširnije

13.06.2011

Model studio: GO, GO NINA!

Znamo da smo pomalo dosadni, ali ne možemo si pomoći... Naša Nina i dalje neumorno osvaja naslovnice časopisa i web portale...
GO, GO NINA!

Ninino lice ovoga puta krasi naslovnicu i editorijal lipanjskog broja popularnog magazina Sensa, a fotografije potpisuje jedna od trenutačno vodećih fotografkinja ovih prostora – Dubrovčanka Mare Milin.

Drugi Ninin angažman ostvaren proteklih tjedana odnosi se na najutjecajniji hrvatski modni portal: moda.hr na kojem je prezentirana impresivna serija fotografija s kreacijama najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnera. Iza ove serije pod nazivom Dražesni poljupci svibanjski stoji isto tako ugledni modni fotograf, Goran Čižmešija kao i cijeli respektabilan produkcijski tim.

Što još reći o Nini a da to već nismo ponovili nekoliko puta? Nina je zaista, obična djevojka iz susjedstva. Ako je negdje sretnete iznenadit ćete se koliko je pristojna, komunikativna, inteligentna, duhovita... Ali oprez, nipošto nemojte vaditi iz torbe fotoaparat! – tada se izlažete opasnosti da vas proguta prava mala zvjer :)

Go, go Nina!

--------------------------------
Sve nove Ninine fotke možete pogledati na našim stranicama u njezinom photo booku ili na fecebook stranici Novog svijeta.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024