Opširnije

20.12.2010

Model studio: ZAVRŠENI JESENSKI PROGRAMI

Produkcijskom priredbom polaznica programa 24 sata mode i Manekenska školica zaokružili smo sezonu naših modno–edukativnih programa...
ZAVRŠENI JESENSKI PROGRAMI

Priredba je tradicionalno održana u sisačkom Kazalištu 21, a u njoj je sudjelovalo više od 30 djevojčica i djevojaka u uzrastu od 4 do 19 godina.

Sve polaznice predstavile su se u nekoliko izlazaka i demonstrirale znanja i vještine koje su usvojile tijekom tromjesečnog pohađanja satova.

Priznajemo, i sami smo pomalo iznenađeni prikazanom izvedbom... Naravno, rezultat je to prije svega našeg dugogodišnjeg iskustva, stručnog i konceptualnog pristupa u postavljanju programa, kvalitetnih stručnih suradnika te izuzetno motiviranih voditeljica... Ipak, izgleda da je upravo mnogobrojna publika bila najbolja inspiracija i motivacija za djevojke da se pokažu u najboljem svjetlu.

Program su začinili nastupi gostiju – plesača mladog petrinjskog Športsko - plesnog kluba Petrinia koji su se predstavili s dva plesna para – mladim i talentiranim Doris i Karlom Domladovac i starijim Mateom Miljević i Danijelom Mitić.

Na kraju je uslijedila dodijela zasluženih diploma te zajedničko fotografiranje.

Hvala djelatnicima sisačkog Kazališta 21 na gostoprimstvu i tehničkoj podršci te svima koji su sudjelovali u ovom programu!

--------

Zbog evidentnog interesa većine djevojaka za nastavak druženja, razmatra se mogućnost organiziranja nastavaka programa pod nazivom 24 sata mode+, a za najmlađe, osvježena verzija Manekenske školice...

Ako sve bude u redu, ovi bi programi trebali krenuti s početkom drugog polugodišta, o čemu će djevojke biti na vrijeme obaviještene.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024