Opširnije

13.05.2010

Model studio: ANDREA PUTUJE U MILANO!

Tiha voda brege dere...
ANDREA PUTUJE U MILANO!

Ovu poslovicu još uvijek možete naći uz Andrejino ime na našim službenim photo book stranicama. Napisana je pred nešto više od godinu dana, kada je mirna i naizgled povučena djevojka, na hrvatskoj modnoj sceni potiho, bez ikakve medijske pompe ostvarivala uspjeh za uspjehom.
 
Cro a Porter, Fashion Week Dubrovnik, Varaždin, Selomode,... u protekle dvije godine gotovo da nije bilo značajnijeg hrvatskog modnog događaja na kojem naša Andrea nije uspješno sudjelovala niti značajnijeg dizajnera čije kreacije nije nosila.

Isto tako tiho i daleko od očiju medija i javnosti, Andrea je marljivo pohađala i međunarodne castinge. Nekoliko puta bila je vrlo blizu, a ovoga puta upornost i trud konačno su nagrađeni na najbolji način. Tako naša Andrea već idućeg tjedna putuje u svjetsku modnu meku, talijanski Milano, gdje će postati članica prestižne modne agencije 2MORROW MODEL.

Iako ovakav uspjeh dugo nije zabilježen u Sisku (mislimo, još od vremena Žakline Marin?) nećemo previše o tome... reći ćemo samo da Milano u modnom svijetu izaziva strahopoštovanje otprilike kao i u nogometnom... pa sad se sjetite tko je sve iz hrvatske imao prilike igrati nogomet u Milanu...

Nećemo više, da se naša Andrea ne naljuti:) Ona je naime i dalje ista; pristojna, mirna, obična djevojka iz susjedstva. Ne voli da ju se previše hvali, ne razmeće se uspjesima, ne pije alkohol, ne puši, a svaku obavezu odradi savjesno i odgovorno, točno prema dogovoru... A Milano? Na sve to ona se samo zagonetno smješka...

Tiha voda brege dere!

P.S.
Koristimo priliku da na ovom mjestu zahvalimo našem partneru, modnoj agenciji Talia Model, uz čije je posredovanje ostvaren ovaj angažman.

Isto tako čestitamo Andreji i želimo da je u Milanu prate zdravlje, sreća i uspjeh.

I vi možete učiniti isto, kako ovdje u našoj knjizi gostiju tako i  na našim Facebook stranicama.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024