Opširnije

19.04.2010

Model studio: CASTING ZA TALIA MODEL

Nastavljajući uspješnu suradnju s jednom od najcjenjenijih hrvatskih modnih agencija, proteklu subotu opet smo se malo družili s našom dragom g-đom Tihanom...
CASTING ZA TALIA MODEL

Ova suradnja polako ulazi u svoju četvrtu godinu, a subotnji casting bio je dio redovitih aktivnosti našeg Model studija, u kojem najperspektivnijim modelima nastojimo omogućiti što sigurniji i jednostavniji ulazak u svijet hrvatskog profesionalnog modelinga.
U tom duhu, vlasnica agencije Talia, g-đa Tihana Harapin Zalepugin provela je s našim djevojkama dobar dio subotnjeg prijepodneva, razgovarajući, savjetujući, podučavajući... Fascinantna je razina znanja, profesionalnosti i iskrenosti s kojom agentica pristupa svakom potencijalnom modelu, pokušavajući iz njega izvući ono najbolje.
I ovim putem zahvaljujemo g-đi Tihani na povjerenju i, sada već možemo reći, višegodišnjoj suradnji. Prve rezultate subotnjeg castinga već možete vidjeti ako posjetite internet stranice www.taliamodel.com, na kojima je pet naših djevojaka predstavljeno u rubrici Nova lica. Imajući u vidu stručne komentare i pohvale, čvrsto smo uvjereni da će se i popis službenih modela agencije Talia koji dolaze iz našeg Model studija vrlo brzo prilično produžiti.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024