Opširnije

31.03.2010

Model studio: ANDREA BLISTALA NA CAP-U

Opet, pomalo nepravedno, zaboravljamo na našu Andreu. A ona šuti, šuti, šuti... I radi!
ANDREA BLISTALA NA CAP-U

Kao što vjerojatno znate, prošloga tjedna u zagrebačkom West Gateu održan je glavni modni događaj sezone - proljetni Cro-a-porter, na kome se okupila sama krema kreatora, stilista, vizažista, fotografa... i naravno modela.

Sudjelovati na takvom događaju za svakoga tko dobije priliku zasigurno predstavlja veliki izazov i čast. Ali baš svaki dan biti u prvoj manekenskoj postavi, odrađivati najzahtjevnije modne zadatke, nositi revije trenutačno najrespektabilnijih hrvatskih kreatora i sve to s fascinantnom sigurnošću i profesionalnom rutinom... rijetki su takvi modeli, a imati ih u svojoj agenciji  - kako bi rekli u onoj poznatoj reklami: Neprocjenjivo!:)

Dok uživate u ovim prekrasnim fotkama, spomenimo i kreatore čije je revije ovoga puta naša Andrea nosila: Teo Perić za Mak, Fjaba, Marina Design i na kraju zasigurno prvo ime CAP-a, Juraj Zigman. Zaista šteta što nije bilo samo malo više organizacijske ozbiljnosti, jer tada biste Andreu na CAP-u vidjeli na još dvije revije.

Uz zahvale agenciji Talia models, još jednom i ovim putem čestitamo: Bravo Adrea, neka ti se što prije ostvare svi tvoji manekenski snovi!
 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024