Opširnije

21.12.2009

Model studio: ODRŽANA PRODUKCIJSKA PRIREDBA

Polaznice Osnovnog stupnja Manekenske škole svoje su ovogodišnje druženje zaključile Produkcijskom priredbom...
ODRŽANA PRODUKCIJSKA PRIREDBA

I ove smo jeseni, u sklopu programa Model studio, nastavili s našim modno edukacijskim aktivnostima. Popularnu Manekensku školu upisalo je tridesetak djevojčica i djevojaka u dobi od 9 do 19 godina, a na našu radost, većina od njih bila je vrijedna i uporna te izdržala do samoga kraja.

Tijekom tromjesečnog druženja polaznice su imale priliku naučiti lijepo hodati i pravilno se držati te savladati osnovne manekenske elemente. Bilo je i ponešto teorije za koju su se pobrinuli stručni gosti – predavači, a sve je zaključeno protekle subote na javnom nastupu koji se pod nazivom Produkcijska priredba tradicionalno održava u ovo predblagdansko vrijeme.

Moramo priznati da su djevojke zaista ozbiljno shvatile svoju zadaću, proteklih tjedana marljivo dolazile na satove i uz pomoć voditeljice Nikoline Čičić, vježbale zadane koreografije, pripremale styling...

Rezultat naravno nije mogao izostati pa su mnogobrojni posjetitelji mogli uživati u jednosatnom programu održanom na pozornici sisačkog Kazališta 21.

Četiri izlaska djevojaka začinili su nastupi atraktivnih gostiju; plesača Akrobatskog r'n'r kluba Z&D te ekipe sisačkih hip hopera koji već neko vrijeme djeluju u našem gradu pod nazivom Street Shadow Crew.

Na kraju priredbe djevojkama su podjeljene zaslužene diplome uz želju da se svi skupa, nakon zimskih praznika, okupimo i na početku Naprednog stupnja...

Zahvaljujemo djelatnicima sisačkog Kazališta 21 na ustupljenom prostoru te tehničkoj podršci kao i  svim suradnicima koji su sudjelovali u realizaciji ovojesenskog programa Manekenske škole. 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024