Opširnije

12.10.2009

Model studio: AKTIVNOSTI SE ZAHUKTALE

Manekenska škola, angažmani modela i hostesa; nova sezona našeg modnog djelovanja krenula je više nego uspješno...
AKTIVNOSTI SE ZAHUKTALE

Manekenska škola:

Završili su upisi, održan je roditeljski sastanak i prvi, uvodni satovi. Upoznali smo se, opustili i naučili prve manekenske korake. Atmosfera je odlična, a nova generacija mladih djevojčica i djevojaka potpomognuta s nekolicinom „starih“, tj. djevojaka koje su odlučile ponoviti program, dugoročno su jamstvo održavanja visoke kvalitete i naše agencijske ponude.

Agencija:

U  posljednje vrijeme na ovim stranicama mogli ste dosta čitati o uspjesima naših modela. Marija Mačković, Kristina Kuna, Nina Nikolozo, Andrea Zec... Možda to izgleda pomalo iznenađujuće, ali nama je to samo logičan slijed dugoročnog, sistemskog koncepta na kojemu počiva naše modno djelovanje.  Stoga se pripremite, jer prave stvari tek dolaze :)

Pohvalit ćemo se ovdje i uspjesima naših hostesa. Nekako nam uvijek to malo pobjegne u drugi plan. Potpuno neopravdano, jer hostesiranje je težak posao koji od djevojaka isto tako zahtjeva besprijekoran izgled, stil, kulturu lijepog ponašanja, komunikativnost, šarm... Upravo proteklog vikenda naše su hostese uspješno odradile posao na glavnom sportskom događaju u Sisku – rukomentnom Challenge kupu. Pohvale pljušte na sve strane, stoga bravo za Andreju, Andreu, Bernardu, Ivanu, Mariju Nikolinu i Stelu!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024