Opširnije

24.04.2009

Model studio: KRISTINA KUNA MISS SM ŽUPANIJE!

Sinoć je u sisačkoj dvorani Ina održana završnica županijskog izbora za Miss Hrvatske, a treći put za redom, ovu titulu osvojila je jedna članica našeg Model studija...
KRISTINA KUNA MISS SM ŽUPANIJE!

Priredba je održana u organizaciji Direkcije Miss Hrvatske,       a u suradnji s udrugom Pas u humanitarnom djelovanju. Naglašavamo da ove godine Novi svijet nije ni na koji način sudjelovao u organizaciji, a Kristina je bila jedina predstavnica našeg Model studija. Najbolja je to potvrda Kristininih vrijednosti, ali i kvalitete našeg dugogodišnjeg modnog djelovanja.

Osim titule Miss Sisačko – moslavačke županije, Kristina je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti koju joj je dodijelio sisački fotograf Miroslav Kiš - Mimi, pa će tako uskoro imati priliku osvježiti svoj ionako bogat i kvalitetan foto book.

Spomenimo još i da je titulu prve pratilje osvojila Helena Madunić, druge pratilje Vlatka Grgurić, a za Miss portala www.sisak.info proglašena je Fadila Mulalić.

Naravno, čestitke svim dobitnicima nagrada, kao i svim natjecateljicama na sudjelovanju, a našoj Kristini, puno sreće     i uspjeha na finalnom, hrvatskom izboru!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024