Opširnije

15.11.2008

Model studio: ODRŽAN CASTING ZA TALIA MODELS

Na naše veliko zadovoljstvo, nastavljamo uspješnu suradnju s jednom od najcjenjenijih hrvatskih modnih agencija...
ODRŽAN CASTING ZA TALIA MODELS

Ova suradnja dio je nastojanja da našim najkvalitetnijim modelima na najsigurniji i najlakši mogući način omogućimo ulazak na vrata profesionalnog hrvatskog modnog tržišta. U tom kontekstu, posljednje dvije godine naš je izbor modna agencija Talia na čelu s vlasnicom, g-đom Tihanom Harapin – Zalepugin.

Ako pažljivije pregledate starije vijesti na našem site-u, vidjet ćete i konkretne rezultate dosadašnje suradnje; Marija, Martina, Nina i Dina već naveliko hodaju eminentnim hrvatskim modnim pistama, a kako stvari stoje uskoro će dobiti i pojačanje. Iskusno oko agentice ponovo je detektiralo nekoliko novih, zanimljivih lica o kojima ćete, nadamo se, vrlo brzo čitati, i to ne samo na ovom mjestu.

Osim toga, priliku smo iskoristili i kako bismo g-đi Tihani prezentirali i djelovanje naše Manekenske škole i zamolili je za dragocjene savjete i smjernice za daljnji rad s mladim djevojkama.

Naravno, sretni smo i zadovoljni, jer iako su nam institucije nešto drugačijeg karaktera (mi predstavljamo nevladinu udrugu, a g-đa Tihana profesionalnu modnu agenciju), pronašli smo zajednički interes, a odnos koji uspješno gradimo počiva prije svega na obostranom razumijevanju, povjerenju i poštovanju.

Stoga ćemo i na ovom mjestu istaknuti: Hvala Tihana, na svemu što ste do sada učinili za nas i za naše djevojke. Idemo dalje:) 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024