Opširnije

30.10.2008

Model studio: MODELI U AKCIJI

I  nakon završenog Cro-a-porter-a naše djevojke u punom su radnom zamahu;  Ema, Nina, Marija, Andreja, Adrijana, Neda...
MODELI U AKCIJI

Atraktivne i fotogenične blizanke, Ema i Nina odradile su zahtjevan modni editorijal za novi broj teen magazina OK! Fotograf i autor editorijala je Dejan Bertocelj koji je na najbolji način iskoristio potencijal naših djevojaka pa je cijela priča rezultirala neobično zanimljivom duplericom.

Naša uvijek nasmijana, originalna i duhovita Marija, fotkama i kratkim tekstom predstavila se javnosti u prvom broju Županijskog lista – novog tiskanog medija u našoj županiji. Aktualna županijska misica u novom županijskom listu;  rezultat je to dogovora s uredništvom i vjerujemo početak nove, uspješne i dugoročne suradnje.

Andreja, Adrijana i Neda bile su vrijedne u zahtjevnoj ulozi hostesa na otvorenju novog sisačkog trgovačkog centra, a posao su, više nego odlično, odradile za potrebe inozemnog investitora, tj. vlasnika ovog centra. Vesele, nasmijane, komunikativne...naše djevojke bile su najčešća meta brojnih fotoreportera na ovom događaju.

Model studio ide dalje!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024