Opširnije

17.10.2008

Model studio: NINA USPJEŠNA NA IZBORU ZA ELITE MODEL

Pomalo u sjeni prošlotjednog Cro-a-porter-a naša Nina pripremala se za nastup u hrvatskoj završnici ove elitne priredbe...
NINA USPJEŠNA NA IZBORU ZA ELITE MODEL

Nina je sudjelovanje u završnici izborila zapaženim nastupom na proljetnom  Cro-a-porteru, a zadatak joj je bio predstaviti se u najboljem svijetlu. Nakon tri naporna pripremna dana, uslijedila je velika završnica... Ne samo da je Nina ispunila očekivanja, nego je blistala! Fotogenično lice i siguran hod modnom pistom zagrebačkog hotela Regent – Esplanade sinoć su oduševili sve nazočne i Nina je potpuno zasluženo ušla u uži izbor od 7 najkompletnijih djevojaka!

Čestitkama koje stižu sa svih strana, pridružuje se i cijeli Novi svijet, kao Ninina matična agencija. Bravo Nina, svi smo ponosni na tebe! A sada malo faks :)

Na izboru je pobijedila 16 - godišnja Dumina Turčinov kojoj od srca čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha na svjetskoj završnici u Kini.

Na kraju napomena, za one manje upućene: Elite models jedan je od najcjenjenijih svjetskih modnih network-a s agencijskim podružnicama u svim vodećim svjetskim modnim centrima: Pariz, London, New York. Samo sudjelovanje na ovom izboru u profesionalnim modnim krugovima nosi zato puno veću specifičnu težinu od nekih razvikanih izbora ljepote koji se kod nas (pre)često održavaju.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024