Opširnije

06.04.2008

Model studio: NAŠE DJEVOJKE BLISTALE NA CRO-A-PORTERU

Proteklog je vikenda u Zagrebu održan najprestižniji modni događaj sezone, proljetni Cro-a-porter. U elitnom društvu dizajnera, stilista i modela zasluženo su se našle i tri naše članice...
NAŠE DJEVOJKE BLISTALE NA CRO-A-PORTERU

Marija, Martina i Nina nosile su revije renomiranih dizajnera (Ana Marija Ricov, Tihomir Krznarić, Arileo, Mura Pehnec, Amari, Martina Felja, Ivan Ledenko), a osim toga, Marija i Martina imale su čast sudjelovati u promociji modnog učilišta Pro Fokus u udarnom događaju priredbe – eventu Fashion & Ecology.

Organizator se ovim projektom uključio u svjetski trend angažiranja mode u područje ekologije, pa su tako i modeli nosili specijalno osmišljene i ručno izrađene haljine od ekoloških otpadaka (žica, kapsule od tableta, plastika, opušci cigareta...). Cijeli projekt potpisuje Viktor Drago, pokretač i organizator Cro-a-portera, a specijalna gošća bila je talijanska modela hrvatskih korijena Aleksandra Mutti...

Vjerujamo da ne moramo posebno pojašnjavati što znači osobno biti dio takve priče, stoga na kraju samo: Tihana, hvala, a djevojke, svaka čast!

Mala digresija na kraju; Novi svijet još prije četiri godine u okviru projekta Sisak Fashion Week povezao je upravo modu i ekologiju... Zaključiti ćemo da je ovaj Cro-a-porter definitivno potvrdio vrijednosti našeg modnog djelovanja i neprijepornu kvalitetu naših modela.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024