Opširnije

16.10.2007

Model studio: FORD MODEL – REPORT

Iako nisu osvojile titulu, Marija i Martina širom su otvorile vrata profesionalnog modelinga...
FORD MODEL – REPORT

U tri izlaska, u paviljonu 15 Zagrebačkog velesajma, protekle nedjelje dvadeset prekrasnih djevojaka predstavilo se u kolekcijama poznatih modnih marki.

Program su začinili atraktivni nastupi Maje Šuput, ženskog trija Feminem te buntovnih rapera Conect, a sve zajedno u sjajnoj crvenoj kreaciji voditeljstvom je začinila najpopularnija celebrity proteklih mjeseci, Vlatka Pokos.

Ipak, najveća težina ove priredbe leži u sastavu ocijenjivačkog suda. Uz predstavnike Ford modelsa iz New Yorka, tu su bili i agenti ništa manje slavnih i poznatih svjetskih modnih agencija Next i Why Not, te najeminentije osobe hrvatske modne scene: Saša Joka, Mare Milin, Anica Kovač (Martinović)...

Naravno, pobjednica je mogla biti samo jedna, a te večeri to je pošlo za rukom prekrasnoj šesnaestogodišnjoj plavuši Nives, koja u siječnju putuje u New York na svjetsku završnicu ovog elitnog natjecanja.

Dobiti pohvale od ovakve ekipe ogromna je stvar, ali kada dva dana nakon priredbe, od glavne organizatorice i vlasnice licence, g-đe Tihane Harapin Zalepugin dobijete e-mail u kojem između ostalog piše: „Vaše cure su fantastične i obje sam uvrstila u službenu ponudu svojih najboljih modela. Vrata modne scene širom su im otvorena!“ – što drugo dodati?

Premda smo to već osobno učinili, i ovim putem, još jednom čestitamo našim djevojkama, a ovih dana možda padne i kakva mini-feštica...

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024