Opširnije

09.10.2007

Model studio: NAŠE DJEVOJKE NA FORD MODEL

Sa zadovoljstvom objavljujemo vijest da dvije članice našeg Model studija sudjeluju u hrvatskoj završnici ovog elitnog natjecanja...
NAŠE DJEVOJKE NA FORD MODEL
 Rezultat je to dobre suradnje sa zagrebačkom agencijom Talia čija je vlasnica Tihana Harapin Zalepugin nakon nekoliko castinga održanih u Sisku prepoznala kvalitetu našeg rada i potencijal naših modela te je pozivnicu za ovo natjecanje uručila čak dvjema djevojkama: Mariji Mačković i Martini Jurišić.
 
Uspjeh je tim veći ako znamo da se radi o jednm od najcjenjenijih svjetskih izbora modela, bitno različitom od većine izbora ljepote organiziranih na ovim prostorima posljednjih godina. Pobjednica ovdje ne dobiva lentu i automobil, već mogućnost sudjelovanja na svjetskom izboru gdje je glavna nagrada 250 000 $ vrijedan ugovor s jednom od najvećih svjetskih modnih networka – američkim Ford Models - om.
 
Završnica izbora održati će se u sklopu ovogodišnjeg Cro-a-portera u nedjelju, 14. listopada u 20 sati u Kineskom paviljonu Zagebačkog velesajma. Ulaz na priredbu je zamislite, besplatan, pa pozivamo sve one koje zanima vrhunska moda, kao i one koji žele dati podršku našim djevojkama da osobno dođu i uživaju zajedno s nama.
 
---------------------------------------
 
Detalje o izboru možete saznati na:
 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024