Opširnije

06.05.2006

Model studio: NAŠA JOSIPA - MISS ŽUPANIJE!

U petak 5. 5. održan je finalni izbor Miss SM županije za Miss Hrvatske. Laskavu titulu missice ponijela je Josipa Trdina, dugogodišnja članica našeg Model studija. Čestitke Yo!
NAŠA JOSIPA - MISS ŽUPANIJE!
Josipa je pobjedu čistu kao suza zaslužila u konkurenciji 20 finalistica, a ostale nagrade deseteročlani Ocjenjivački sud raspodijelio je ovako: Prva pratilja - Matea Malin, Druga pratilja - Simona Relić, obje Petrinjke. Novo lice Novog svijeta i Miss fotogeničnosti - Martina Jurišić iz Gline i Miss simpatija Siščanka Dunja Matić. Zanimljivo je da su sve tri prvonagrađene djevojke Petrinjke.
 
U popratnom programu nastupio je sisački pop duo Veliki odmor, a glavni gošće večeri bile su članice popularnog ženskog vokalnog tria Feminem. Plesnu točku izveo je plesni par Vlatka i Matija. Voditelji programa bili su Ivana Baričić i Darko Janješ – Cuki. Službena agencija izbora bio je naš Model studio.
 
Nakon priredbe, društvo se dobro zabavljalo na after party–u u sisačkom Party klubu, ali ne predugo... Već u ponedjeljak je službeni casting za završni hrvatski izbor gdje će osim Josipe (koja je nastup u finalu osigurala pobjedom na županijskom izboru) na poziv direkcije, sudjelovanje pokušati izboriti još šest sudionica sinoćnje priredbe.
 

Zar sve ovo ne govori dovoljno o ljepoti djevojaka naše županije!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024