Opširnije

12.12.2005

Model studio: PRODUKCIJSKA PRIREDBA

Održana Produkcijska priredba Model studija na kojoj se predstavilo oko šezdesetak polaznica Manekenske škole i Manekenskog kluba...
PRODUKCIJSKA PRIREDBA
Oko petnaestak polaznica iz Siska i isto toliko iz Sunje završilo je prvi stupanj Manekenske škole. Nakon tri mjeseca vježbanja pokazale su svojim roditeljima i prijateljima što su naučile pod vodstvom voditeljice Sonje Švagel.
Manekensku školicu završile su naše najmlađe polaznice, a dobile su i diplome koje im je uručila njihova voditeljica Vanja Komljenović.
Članice Manekenskog kluba nastupile su s prigodnim koreografijama – božićnom i novogodišnjom koje je osmislila još jedna voditeljica Model studija Ivana Cesarec.
Održana je i prigodna modna revija kreatorice Senke Dedić koju su nosile naše najiskusnije djevojke.
Voditeljica priredbe bila je Lidija Tomljenović Kovačić, a u glazbenom dijelu nastupio je Zbor bubnjara radikalno kreativnih afiniteta ili kraće Z.B.R.K.A. predvođeni svojim voditeljem Mirkom Perenčević.
Sve u svemu, dupkom ispunjena dvorana, mnoštvo šarenila i mladosti u božićnom ugođaju... još jedna uspješna priredba kojom smo pokazali da zadržavamo visoke standarde u radu s djecom i mladima.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024