KAMELEON / Grijalica

Grijalica

Zagrijmo stolicu zajedno!

Program instrukcija i pomoći pri učenju naša je Udruga pokrenula još 2001. godine, među prvima u Hrvatskoj, a provodi ga kontinuirano već više od 15 godina.

Do 2015. godine za sve korisnike program je bio potpuno besplatan. Od jeseni 2015. godine program je unaprijeđen, proširen i odvija se pod gornjim nazivom. Osim toga, promjenom uvjeta financiranja, uvedeno je plaćanje participacije, pri čemu se maksimalno vodi računa o aktualnom socio-ekonomskom stanju u Sisačko-moslavačkoj županiji. 

Pomoć pri učenju okuplja učenike nižih razreda osnovnih škola pružajući im stručnu pomoć i podršku prilikom savladavanja školskog gradiva, bez obzira žele li naučiti više ili savladati osnove koje školski sustav od njih zahtjeva.

Za starije osnovce i za srednjoškolce tu je dobro poznati program instrukcija iz matematike i instrukcija iz engleskog jezika, isto tako, uz stručno vodstvo i podršku.

Svi stručni voditelji aktivnosti Grijalice pažljivo su odabrani kako bi konačni učinak na razinu znanja i popravak školskih ocjena bio što bolji.

Osim stručnih voditelja, program okuplja i nekoliko volontera koji u svojstvu asistenata pomažu stručnim voditeljima u provedbi izravnih aktivnosti s djecom i mladima.

Grijalica - jesen 2017. - obavijest:

Zbog izostanka sustavne, strukturne potpore nadležnih lokalnih, regionalnih i državnih institucija u novoj školskoj godini, nažalost nismo u mogućnosti nastaviti s provedbom programskih aktivnosti prema dosadašnjem modelu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Novi svijet

Grijalica - pregled novosti

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024