IDENTITET / Ukratko

Ukratko

Novi svijet, udruga za djecu i mlade nevladina je, neprofitna organizacija osnovana u Sisku, 1997. godine s misijom izvaninstitucionalne podrške ispunjenijem, zdravijem i sretnijem odrastanju djece i mladih.

Naše djelovanje obuhvaća izvaninstitucionalno obrazovanje, prevenciju svih oblika ovisnosti i promicanje zdravih stilova života, demokraciju, ljudska prava i razvoj civilnog društva, promicanje volonterizma i humanitarizma, kao i sva ostala područja u kojima smatramo da možemo unaprijediti ulogu i položaj djece i mladih.

Svi naši programi sistematizirani su u nekoliko tematskih cjelina (tzv. programskih platformi). Dinamika i opseg realizacije pojedinačnih projekata ovisi o cijelom nizu različitih čimbenika, ali prvenstveno, o odnosu aktualnog stanja uočenih potreba i raspoloživih izvedbenih resursa.

Od osnutka do današnjih dana naši su članovi, prijatelji, suradnici i volonteri osmisli, organizirali i uspješno proveli više od 200 izvornih, samostalnih projekata, s ukupno oko 2000 različitih događaja i izravnih terenskih akcija.

Novi svijet danas je prepoznati predstavnik civilnog sektora i respektabilni dionik javnog društvenog života s cijenjenim i popularnim programima i jasnom razvojnom strategijom, u lokalnom i globalnom okruženju.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024