Opširnije

07.12.2018

Doboš: INES MEĐU VOLONTERIMA GODINE!

U sisačkom Kazalištu 21 održana je tradicionalna dodjela nagrada Volonteri godine grada Siska. Između 19 nagrađenih našla se i naša dugogodišnja djelatnica, prijateljica i volonterka, Ines Vuković.
INES MEĐU VOLONTERIMA GODINE!

Sada već pomalo davne, 2012. godine, kao studentica u potrazi za prvim zaposlenjem ušetala je u naš ured. Prvi su koraci bili pomalo bojažljivi i nespretni, ali vremenom Ines se opustila i u poticajnom okruženju pomalo su do izražaja dolazile sve njene osobne i profesionalne vrijednosti. Iako je opseg poslova u to vrijeme bio izuzetno širok i složen, Ines se sve uspješnije nosila s izazovima. Najveći doprinos, sukladno svojim afinitetima i profesionalnoj struci, dala je u informacijsko–organizacijskom poslovanju Udruge. Zaista, ne vidimo svaki dan osobu koja je toliko fascinirana i spretna s računalima, pogotovo s Excel tablicama :)

Nakon četiri godine, uslijed složenih egzistencijalnih okolnosti, profesionalni putevi su nam se razišli. Ali tu nije bio kraj!

Ines je ostala povezana s Novim svijetom – kako na osobnoj, tako i na poslovnoj razini. Njezin volonterski angažman u Udruzi nekako se sasvim prirodno nastavio na onaj profesionalni... Svako malo navraćala je u ured dovršiti ovo ili ono, riješiti ovu ili onu informatičku zavrzlamu... Bez obzira na sve, htjela je jednostavno pomoći.

Uz dužno poštovanje rastućoj popularnosti svih oblika društveno korisnih dragovoljnih osobnih angažmana svedenih pod zajednički nazivnik volontiranja, ovdje želimo naglasiti – za nas je najvrijednije volontiranje ono koje je spontano, iskreno i za koji ne postoji apsolutno nikakav drugi motiv osim želje za pomoć u cilju općeg dobra. Ili drugim riječima, upravo ovako kako to već gotovo dvije godine radi naša Ines.

Bravo Ines!
HVALA <3

------

Uz zahvalu organizatorima (Grad Sisak, ALD Sisak) čestitamo i svim ostalim dobitnicima ovih vrijednih priznanja!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024