Opširnije

06.12.2017

Doboš: IVANČICA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

Naša draga profesorica Ivančica Puškarić za svoj je volonterski angažman primila Pohvalnicu Grada Siska.
IVANČICA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

Tradicionalno, 5. prosinca u cijelom svijetu obilježava se Međunarodni dan volontera, a i u Sisku je to bio povod za dodjelu nagrada našim sugrađanima koji su svoje znanje, vrijeme i ljubav darovali drugima. Tako je u Galeriji Sv. Kvirin Doma kulture Kristalna kocka vedrine u organizaciji Agencije lokalne demokracije i Grada Siska i ove godine obilježen taj datum i to dodjelom nagrada za volontere te izložbom fotografija volonterskih akcija.

Okupilo se šaroliko društvo s velikim srcima koja su kucala za druge, bilo je tu i glazbe u istom ritmu i puno emocija. Nagrade je svim volonterima uručio Marko Krička, zamjenik Gradonačelnice Siska, a svi su nagrađeni volonteri i koordinatori volontera ukratko ispričali svoju volontersku priču.

Boje Novog svijeta ove je godine branila Ivančica Puškarić, prof. engleskog i francuskog jezika i književnosti s kojom ugodno surađujemo već nekoliko godina. Cijenimo obrazovane i vrijedne ljude, a kada je tu i volja da znanje bude upotrijebljeno u dobre svrhe, onda je jednostavno izabrati Volontera godine Novoga svijeta :) Ove je godine Ivančica svoje stručne kompetencije iskoristila kako bi prevela naše internetske stranice na engleski jezik i na taj način programe Udruge približila i onima koji ne poznaju hrvatski jezik te omogućila uvid u naš rad i naše ideje i izvan granica Hrvatske, svima bez jezičnih barijera. Svoj volonterski rad Ivančica je uvijek obavljala s voljom i osmijehom tako da je i ova suradnja bila sjajna.

Rezultati su odnedavno vidljivi pa kliknite na ikonicu Eng u glavnom izborniku te pogledajte i provjerite sami :)

Hvala Ivančice još jednom, na vremenu, volji, znanju i dobrim vibracijama kojima nas sve osvajate i bojama kojima unosite radost u zajedničkim druženjima.


Upoznajte Ivančicu - osobni karton

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024