Opširnije

14.06.2017

Grijalica: ZAVRŠENO GRIJANJE VRUĆIH STOLICA

I ove školske godine pomagali smo učenicima da lakše savladaju matematičke zavrzlame i poboljšaju školski uspjeh.
ZAVRŠENO GRIJANJE VRUĆIH STOLICA

Instrukcije iz matematike pokrenuli smo davno, prije 15 godina, među prvima u Hrvatskoj kako bismo pomogli učenicima da brže, lakše i kvalitetnije savladaju matematičke zadatke, povećaju znanje i zasluže bolje ocjene. Od tada do danas, ovaj program je konstantno u našoj programskoj ponudi, a s godinama je unaprijeđen, osuvremenjen i što je najvažnije, odlično posjećen. 

Ove, netom završene školske godine program se odvijao u čak tri redovita tjedna termina. Istrukcije su vodili profesori matematike Dinko Smolčić, Andrea Ostojić i Igor Kusturin uz potporu pomagača i volontera Ivana, Ive, Ines, Ana Marije i Lidije te uz administrativnu i tehničku podršku druge Lidije i Domagoja. Svi zajedno zaista smo dali sve od sebe da iz svakog polaznika Grijalice izvučemo maksimum. No, kako to uvijek biva, za potpuni uspjeh potrebne su dvije strane. U ovom slučaju, osim onih koji podučavaju i pomažu postoje i oni koji to znanje primaju, usavršavaju i u konačnici, prezentiraju u školskim klupama. Jako smo ponosni na one polaznike koji su redovno dolazili, učili, pitali, trudili se, a nešto manje na ekipu koja nije baš bila redovita u dolascima niti previše motivirana za učenje, ali je zato uvijek bila zadužena za dobro raspoloženje kojeg nije nedostajalo, kako u pauzama između satova, tako i na samim satovima :)

Nadamo se da smo pomogli, da je bilo manje stresa prije testova, da je bilo više ponosa nakon testova!

Hvala svim profesorima, asistentima, volonterima, roditeljima i polaznicima na suradnji i zajedništvu i još jednoj uspješno okončanoj školskoj godini!

Ugodno ljeto svima!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024