Opširnije

28.03.2017

Model studio: HOSTESE U AKCIJI

Atraktivni automobili, atraktivne djevojke...
HOSTESE U AKCIJI

Povjerenje nam već više od godinu dana ukazuje velikogorička tvrtka Unikomerc koja u sisačkom trgovačkom centru prezentira automobile poznatog japanskog branda Suzuki.

Suradnja se odvija kontinuirano, a naše djevojke, već su poprilično dobro savladale osnovne tajne automobilskog tržišta pa će spremno odgovoriti na većinu upita vezanih uz vrste motora, pakete dodatne opreme, ugradnju plina ili modele financiranja. Zanimljivo je pratiti što sve hostesa treba znati kada predstavlja izloženi model automobila. Cijeli mali tečaj bon-tona, psihologije tržišta i komuniciranja s potencijalnm kupcima. Kada na sve to dodamo šarmantne osmijehe, dobru volju i pozitivu, ne treba se začuditi odličnim rezultatima i sada već dugoročnom suradnjom na obostrano zadovoljstvo i korist.

Između ostalog, ovo je i potvrda ozbiljnosti našeg djelovanja, jer za razliku od poslovnog okruženja nevladinog sektora u kojem svakodnevno djelujemo, ovdje se radi o realnom tržištu s vrlo jasnim kriterijima i konkretnom evaluacijom :)

Atraktivni automobili prilagođeni kupovnoj moći većine posjetitelja, djevojke iz kojih zrači vedrina i optimizam i općenito ugodna atmosfera ovog info punkta poziv su i svima vama, bez obzira kupujete li ovog trena automobil ili ne - navratite, pogledajte, popričajte.

Kao i obično, javno ćemo pohvaliti sve naše djevojke; Bravo za Karlu, Luciju, Maju, Mateju, Miju, Sonju, Sonju i Valentinu!

Info štand Suzuki Unikomerc ide dalje!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024