Opširnije

07.12.2016

Šarena vojska zdravlja: ŠVZ U EUROPSKIH TOP 7!

Naš projekt inovativne prevencije ovisnosti uvršten je na popis od 7 najboljih u Europi za 2016. godinu!
ŠVZ U EUROPSKIH TOP 7!

Nagradu svake druge godine dodjeljuje posebno tijelo Vijeća Europe (Pompidou Group) sastavljeno od predstavnika mladih iz cijele Europe u uzrastu od 18 do 24 godine, za najinovativnije i najbolje projekte mladih u području prevencije ovisnosti i promicanja zdravlja.

Ove je godine bilo prijavljeno 47 projekta prevencije ovisnosti iz 22 europske zemlje. Ocjenjivački sud sastavio je "kratak popis" od sedam najboljih, a u tom izabranom društvu našli smo se i mi. Iako nismo osvojili jedno od prva tri mjesta, sretni smo i zadovoljni, smatrajući da je  uvrštenje našeg projekta Šarena vojska zdravlja u najuži izbor izuzetan uspjeh i najbolja potvrda da smo na pravom putu. Unatoč svemu.

Nećemo puno dodavati, mislimo da ova vijest govori sama za sebe. Još kada bi ovakve projekte barem približno tako vrednovala nadležna državna tijela i lokalna zajednica iz koje je ova inicijativa i ponikla - gdje bi nam bio kraj? 

Uz zahvalu svim donatorima, partnerima i suradnicima, svakako želimo čestitati svim sudionicima - glumcima, glazbenicima, evaluatoricama, novinarima i svima ostalima koji su protekle dvije godine pomogli da se dobre vibracije iz našeg malog Siska prošire po cijeloj Hrvatskoj, a da dobar glas dođe i do Europe.

Ne smijemo zaboraviti niti ekipu koja je ljetos po velikoj vrućini dobrano potegnula kako bi se ova dosta složena aplikacija na vrijeme i na pravi način podnijela. To su: Ivana, Vanja, Ines, Marija, Sanja, Svjetlana, Petra i Ivan.

Više o ovom, za nas posebno vrijednom priznanju, kao i o svim ovogodišnjim dobitnicima možete pročitati na sljedećim poveznicama:

Izvornik

Slobodni prijevod

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024