Opširnije

03.06.2016

Grijalica: ZAVRŠILA PRVA SEZONA

Uspješno je privedena kraju prva školska godina programa instrukcija i pomoći pri učenju u novom formatu…
ZAVRŠILA PRVA SEZONA

Nakon više od deset godina iskustva u aktivnostima pomaganja učenicima u savladavanju redovitih školskih obveza, protekle jeseni otpočeli smo s redizajniranim programskm konceptom pod nazivom Grijalica.

Pri tome, nastojali smo zadržati sve ono na čemu smo stekli ugled i reputaciju. Kvalitetni i angažirani stručni suradnici, primjerena infrastruktura i konačno, aktivan pristup s prvenstvenom namjerom olakšavanja prolaska učenicima kroz labirint najtežih školskih problema bile su naše glavne okosnice. Matematika i engleski jezik od početka su tradicionalno u našoj ponudi, a Grijalica je kao novost ponudila i program pomoći pri učenju za učenike nižih razreda osnovne škole, kojim su obuhvaćeni svi školski predmeti. Kao manje popularna novost, uvedeno je i participiranje roditelja u troškovima programa, čime je značajno olakšana njegova provedba.

U programu su aktivno sudjelovali svi zaposlenici Udruge, nekoliko vrhunskih stručnih suradnika te nekoliko volontera. Radilo se ozbiljno no uvijek je bilo veselo i zabavno. Jezici su se pošteno lomili od izgovaranja teških engleskih pojmova, a matematičke zavrzlame rješavale su se čak i u kratkim pauzama između satova u našem uredu ;) Posebnu radost svojom energijom, zaigranošću i nadasve galamom priuštili su nam najmlađi polaznici.

Kroz našu je učionicu prošlo gotovo tisuću učenika, a kroz ured i mnoštvo roditelja, baka, djedova… Raduje nas da je program konstantno bio dobro posjećen te da su, prema našim saznanjima, uočeni vidljivi rezultati pri poboljšanju školskih ocjena. Ovo se odnosi prvenstveno na redovite polaznike, što je još jedan od dokaza da bez kontinuiteta i upornosti nema niti rezultata.

Hvala svima koji su nam upisom u neki od programa Grijalice ukazali povjerenje, nadamo se da smo ispunili očekivanja.

Grijalica ide dalje, doviđenja do jeseni!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024