Opširnije

01.04.2016

Bonaca: MEDIJACIJA U PETRINJI

Kako vrijeme provedbe projekta Povjetarac – Bonaca 6 odmiče, stigli smo i do termina za superviziju odnosno uvid u rad grupe medijatora...
MEDIJACIJA U PETRINJI

Učenici šestih razreda Osnovne škole Dragutina Tadijanovića iz Petrinje već su dobrano zagazili u teme predviđene programskim planom, a njihova voditeljica Ivana Mašić, pedagoginja škole, već je pripremila i provela više od pola planiranog programa za školske medijatore.

Suzana Telar, voditeljica projekta Bonaca 6 i Lidija Tomljenović Kovačić, predsjednica Udruge prisustvovale su na satu medijacije i uočile veliku radost i živahnost medijatora i angažirani pristup u svakom zadatku koji je pred njih postavila pedagoginja Ivana. Motivacijske nagrade, za koje se pobrinula njihova voditeljica, pomogle su da se svi rado sami javljaju za različite demonstracije koje im pomažu u lakšem učenju i savladavanju tajni medijacije ili mirenja.

Nadamo se da će stečena znanja koja su savladali na ovim radionicama učenici imati prilike primijeniti od sljedeće godine u konkretnim problemskim situacijama u svojim razredima kako bi ubrzali rješavanje manjih nesuglasica i sukoba među kolegama.

Ekipa Petrinjaca nastavlja s radom i sredinom mjeseca svibnja najvrijedniji će polaznici edukacije dobiti i zaslužena priznanja za svoj rad. Do tada svima želimo puno novih znanja, radosti, ali i puno ljubavi :)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024