Opširnije

01.05.2015

Model studio: NAŠE HOSTESE U AKCIJI

Tijekom cijelog mjeseca travnja naše su djevojke bile izuzetno vrijedne i kao hostese promovirale automobile za poznate zagrebačke auto kuće...
NAŠE HOSTESE U AKCIJI

Djevojke su radile paralelno, u dva velika zagrebačka trgovačka centra; City Centru One West i Arena centru. Predstavljale su novi i atraktivni model Suzuki Vitara, automobil koji u posljednje vrijeme izaziva dosta veliki interes. Ovaj automobil nalazi se u ponudi dviju velikih zagrebačkih auto kuća: Antares Centar d.o.o. i Auto Remetinec d.d.

Andrea, Andrea, Bernarda, Monika, Dijana, Sonja i Valentina, komunikativno, simpatično i već pomalo i stručno, uz osmijeh su zainteresiranima pružale i osnovne informacije o tehničkim referencama i uvjetima kupnje.

Ovoga vikenda, uz već spomenute auto kuće i spomenuti model Suzuki Vitare, djevojke su proširile djelatnost, tako da sada paralelno rade i za tvrtku Rotus Novosel koja je ovlašteni zastupnik poznatog branda Toyota modela Yaris Hibrid.

Cjelokupna promocija održava se ovoga vikenda u zagrebačkom City Centru One West, u sklopu akcije odabira najljepšeg ženskog automobila godine.

Automobili su prekrasni, djevojke isto tako... Ono što nas posebno veseli svakako su pohvale koje do nas sa svih strana svakodnevno dolaze, kao i zadovoljstvo naših renomiranih klijenata koji već najavljuju nastavak suradnje!

Svakako, to je još jedna vrijedna potvrda kvalitete našeg dugogodišnjeg sustavnog rada kako na području modelinga, tako i brige za djecu i mlade općenito, u duhu naših temeljnih ciljeva.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024