Opširnije

24.03.2015

Neovisnost: ZAVRŠENE EDUKATIVNE RADIONICE ZA UČENIKE

Završio je ciklus edukativnih radionica prevencije ovisnosti koje provodimo u osnovnim školama Sisačko-moslavačke županije...
ZAVRŠENE EDUKATIVNE RADIONICE ZA UČENIKE

Održali smo završni ciklus edukativnih radionica za učenike sedmih razreda osnovnih škola u ovom polugodištu i to u Osnovnoj školi Jasenovac, Osnovnoj školi Rajić, Osnovnoj školi Banova Jaruga i Osnovnoj školi Braća Radić u Martinskoj Vesi. Prije toga već smo vas obavijestili o provedenim radionicama u Osnovnoj školi Katarina Zrinska u Mečenčanima, Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici i u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Kutini. U istom ciklusu projekta Povjetarac – Neovisnost, a u seriji edukativnih radionica, krajem  2014. posjetili smo i sisačke osnovne škole Braća Ribar i Ivana Kukuljevića te Osnovnu školu Dvor, Prvu osnovnu školu Petrinja i Osnovnu školu Ivo Kozarčanin u Hrvatskoj Dubici.

U svim školama učenici su pokazali izniman interes za temu prevencije ovisnosti te aktivno sudjelovali  postavljajući zanimljiva pitanja našim stručnom suradnicima, doktorima medicine Dini Vladić i Adisu Keranoviću. Na radionicama smo kroz otvorenu i zabavnu komunikaciju s učenicima primijetili njihovu zainteresiranost za učenje na ovaj način jer su svi sudjelovali s velikom pozornošću. S provedbom radionica za učenike završili smo za ovu sezonu projekta Povjetarac – Neovisnost, a sada nam još preostaju predavanja za njihove roditelje koje radimo u suradnji s Matom Vukojem, načelnikom Krim policije sisačko-moslavačke.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024