Opširnije

13.05.2014

Pokreni posao!: ZAVRŠEN PROJEKT POKRENI POSAO!

Prezentacijama završnih radova polaznika završila je i druga sezona projekta kojim potičemo razvoj poduzetničkih kompetencija mladih...
ZAVRŠEN PROJEKT POKRENI POSAO!

Misija programske platforme Pojetarac je osnaživanje djece i mladih, kako bi se lakše nosili sa svakodnevnim izazovima suvremenog života na ovim prostorima.

Jedno od najvažnijih pitanja u tom kontekstu svakako je i pitanje samostalne egzistencije koje gotovo da nikada nije bilo složenije nego danas...

Stoga smo kao jedan od mogućih smjerova za pokušaj pronalaska pravog  odgovora, zainteresiranim mladim srednjoškolcma ponudili projekt Povjetarac – Pokreni posao! koji obuhvaća edukaciju o mogućnostima za pokretanje poduzetničkih aktivnosti u Republici Hrvatskoj.

Skupina od 26 mladih ljudi kroz pet organiziranih seminara, tijekom ožujka, travnja i svibnja, pažljivo je slušala renomirane predavače, usvajala nova znanja  te vježbala savladavanje vještina neophodnih za uspješan ulazak u svijet poduzetništva.

Završni prezentacijski radovi polaznika pokazali su veliku razinu kreativnosti, ali i zrelosti pri promišljanju o idejama i projektima koji će jednoga dana zasigurno ugledati svjetlo dana.

Stoga, ovdje moramo izraziti pohvalu svima, a naročito ekipi koja je izdržala do samoga kraja i zaslužila prigodne diplome i motivacijske nagrade.

Još jednom, hvala svima na sudjelovanju!

----

Projekt Povjetarac: Pokreni posao! u ovom je ciklusu novčano potpomognut od Ministarstva socijalne politike i mladih RH, a partner na projektu je Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Sisak.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024