Opširnije

05.12.2008

Model studio: KRISTINA I ANDREA NA FORD-U

Na modnoj pisti zagrebačkog Hypo Expo Centra u elitnom društvu finalistica ovogodišnjeg izbora Ford Supermodel Hrvatske našle su se i dvije naše članice...
KRISTINA I ANDREA NA FORD-U

Svojim nastupom Kristina i Andrea pokazale su da njihovo uvrštenje među najbolje nije nimalo slučajno – obje su sigurnim i samouvjerenim nastupom pokazale da su sposobne izvršavati i najsloženije modne zadatke.

Već mnogo puta isticali smo vrijednost ovog natjecanja, pa ovdje nećemo ponavljati. Reći ćemo samo da je vrhunski organiziranu priredbu uživo gledalo nekoliko svjetskih agenata i gotovo kompletna hrvatska modna elita... Uglavnom,  djevojkama su nakon ovoga širom otvorena vrata profesionalne hrvatske modne scene, a na njima je da pruženu priliku iskoriste na najbolji način.

Čvrsto smo u to uvjereni, zato još jednom: Bravo Kristina, bravo Andrea!

Ford Supermodel održan je u produkciji Cro-a-porter tima, vlasnica hrvatske licence je g-đa Tihana Harapin – Zalepugin, a cijelu organizaciju ovog događaja potpisuje njena agencija Talia Model.

Recimo još na kraju da je pobjedu na Izboru odnjela 16-godišnja vinkovčanka Kristina Šitum, kojoj želimo puno sreće te da Hrvatsku predstavi na najbolji način na svjetskoj završnici koja će se održati u Crnoj Gori.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024